Просмотров: 6
Хорошо промыть вишню, удалить плодоножки. Приготовить сироп из сахара с водой. В закипающий сироп засыпать вишню, постоянно помешивая, дать закипеть. Снять пену, держать варенье на маленьком огне 10-15 минут. Затем выключить огонь и дать варенью остыть в течение 8-10 часов.
Снова вскипятить варенье, и поварить его на минимальном огне, помешивая, 20 минут. Готовое варенье разлить в простерилизованные банки и закатать. Перевернуть банки крышками вниз и укрыть тёплым пледом до полного остывания.
На 1 кг вишни – 800 гр сахара, 1 стакан воды.
Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to browse your site
on my iphone during lunch break. I love the information you provide here and can’t wait to take a look
when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded
on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
Anyways, fantastic blog!
Visit my webpage: http://www.semitc.com
Привет. Хотелось бы мне так скучать на своей работе…
Thanks for finally talking about > Вишнёвое варенье – Кулинарный блог
< Liked it!
I think the admin of this site is in fact working hard for his site, as here every information is quality based stuff.
Hello to every body, it’s my first visit of this webpage; this website carries amazing
and genuinely good material in favor of visitors.
My spouse and I stumbled over here from a different page and thought I
might check things out. I like what I see so now i’m following
you. Look forward to going over your web page again.