Просмотров: 74
Очищенный картофель нарезать крупными кубиками. Лук нашинковать и поджарить на масле. Копчёную грудинку порезать ломтиками. Всё это сложить в кастрюлю, залить водой, чтобы продукты были покрыты жидкостью, добавить лавровый лист, соль, перец, томатную пасту и тушить под крышкой полчаса.
На 500 гр картофеля – 1 головка репчатого лука, соль и молотый перец по вкусу, лавровый лист, 100 гр копчёной грудинки, 1 ст. ложку томатной пасты, 2 ст. ложки растительного масла.
Generally I don’t read post on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to try
and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks,
very nice article.
Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
I mean, what you say is important and all. Nevertheless just imagine if you added some great pictures or videos to give your posts more, “pop”!
Your content is excellent but with pics and videos, this blog could undeniably be one of the greatest
in its field. Fantastic blog!
Thank you, I’m working on it.
This is really interesting, You are a very skilled blogger.
I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post.
Also, I have shared your website in my social networks!
thank you
Very energetic blog, I enjoyed that a lot. Will there
be a part 2?
there will be a second part and a sequel.)